Aanbiedingen OP=OP

 • NIEUW BIJ ONS logo kreidler • 10011

  Montego Daily Urban
  Van €529,-
  nu slechts €425.00

 • GAZELLE ORANGE INNERGY

  Gazelle Chamonix
  Van 799,-
  nu slechts €599!

 • SPARTA E-MOTION C2

  Sparta E-motion C2
  Van €1499,-
  nu uit VOORRAAD LEVERBAAR

 • SPARTA BALLOON

  Sparta Balloon
  Van €499,-
  nu slechts €399.00

 • KREIDLER E-BIKES NIEUW BIJ ONS !!!33 Vitality Eco 8 Shimano XT 10g Dia-300x220
 • Kreidler eco 6Vitality Eco6 Bosch Shimano Nexus 8g Di2-300x220
Afdrukken

Bedrijfsfietsen

 

Na de afschaffing van de belastingvoordelen rond de aanschaf van computers kunt u als werkgever uw werknemer nog wel op een belastingvriendelijke manier op de fiets krijgen. Als werkgever moet u aannemelijk maken dat de werknemer de fiets voor meer dan de helft van het aantal werkdagen voor woon-werkverkeer gebruikt. Als de reisafstand minder dan 15 kilometer bedraagt, gaat de Belastingdienst er zonder meer van uit dat de fiets voor woon-werkverkeer is. Ook fietsritten van en naar een treinstation of carpoolplaats ziet men als woon-werkverkeer. Zo kunt u:

Uw werknemer een bedrijfsfiets schenken

Als u besluit een werknemer een fiets te schenken dan heeft u een maximale vrijstelling van € 749,- (incl. BTW). Dat betekent dat een schenking tot dit bedrag niet wordt belast. U kunt zelf bepalen of u de medewerker een eigen bijdrage in rekening brengt. De werknemer hoeft bij schenking slechts eenmalig, over een bedrag van € 68, loonbelasting te betalen. U kunt één maal in de drie jaar een fiets schenken. Als u of de werknemer een duurdere fiets wil (schenken) dan kan dat, maar dan zal de werknemer het verschil boven € 749,- zelf moeten bijbetalen via verrekening met het nettoloon. Bovendien kunt u, met belastingvoordeel, binnen een periode van drie jaar de kosten vergoeden voor onderhoud, reparaties, accessoires en regenkleding tot een bedrag van € 250. Bovendien kunt u, zonder financiële gevolgen, een fietsverzekering voor uw werknemer afsluiten.

Uw medewerker een bedrijfsfiets ter beschikking stellen
Koopt u de fiets zelf en stelt u deze ter beschikking van de werknemer, dan wordt hij of zij daarvoor niet belast. Ook u betaalt geen belasting als de aanschafprijs van de fiets binnen de maximale vrijstelling van € 749 (incl. BTW) blijft. Het voordeel van deze regeling voor de werknemer is dat hij of zij pas na 3 jaar € 68,- bij zijn of haar belastbare inkomen hoeft op te tellen. Schenkt u de fiets na een periode van 5 jaar aan de werknemer, dan vervalt de fiscale bijtelling van € 68. Bovendien kunt u, met belastingvoordeel, binnen een periode van drie jaar de kosten vergoeden voor onderhoud, reparaties, accessoires en regenkleding tot een bedrag van € 250. Bovendien kunt u, zonder financiële gevolgen, een fietsverzekering voor uw werknemer afsluiten.

Voor welke vorm van bedrijfsfietsen u ook kiest, zowel de werkgever als de werknemer profiteert van deze zeer sympathieke maar vooral ook gezonde regeling:

 • de fietser blijft gezond en fit, vanwege de dagelijkse lichaamsbeweging die het fietsen geeft;
 • u draagt bij aan de vermindering van parkeerproblemen in steden, dorpen en op bedrijfsterreinen; 
 • de fiets is één van de minst milieubelastende vervoersmiddelen;
 • u bespaart in de toekomst hogere reiskosten door de kilometerheffing of de spitstarieven die ‘in de maak zijn’;
 • de Belastingdienst betaalt mee aan de fiets die ook buiten werktijd veel plezier bezorgt.

Appelhof tweewielers is leverancier van alle soorten bedrijfsfietsplannen zoals: 

 •  VCC 
 • Bedrijfsfietsen Nederland 
 • Nationale Fietsprojecten.

 

 

Openingstijden

klok icoon

Maandag Gesloten
Dinsdag t / m donderdag   9.00 uur - 12.30 uur 
  13.30 uur - 18.00 uur
Vrijdag   9.00 uur - 12.30 uur 
13.30 uur - 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur - 12.00 uur

pin logo

Adres

Past. van Winkelstraat 110Address web icon
5374 BL SCHAIJK
0486-461392