Aanbiedingen OP=OP

 • NIEUW BIJ ONS logo kreidler
 • Kreidler-logo


 • 03507085 eeeecaa22f03507085 eeeecaa22f10011

  Montego Daily Urban
  Van €529,-
  nu slechts €425.00

 • GAZELLE ORANJE INNERGY

  Gazelle Chamonix
  Van 799,-
  nu slechts €599!

 • SPARTA E-MOTION C2

  Sparta E-motion C2
  Van €1499,-
  nu uit VOORRAAD LEVERBAAR

 • SPARTA BALLON

  Sparta Balloon
  Van €499,-
  nu slechts €399.00

 • KREIDLER E-BIKES NIEUW BIJ ONS !!!33 Vitality Eco 8 Shimano XT 10g Dia-300x220
 • Kreidler eco 6Vitality Eco6 Bosch Shimano Nexus 8g Di2-300x220
Afdrukken

Actueel aanbod & nieuws


33 Vitality Eco 8 Shimano XT 10g Dia-300x220NIEUW BIJ ONS KREIDLER E-BIKES 


ImageProxy 4 
Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven: klik hier.
 
Sparta ook online de N1 elektrische fiets!

Consumenten kopen het liefst een Sparta. In het online onderzoek van WUA! wordt Sparta.nl het vaakst bezocht en het vaakst als favoriet aangewezen. Dat is niet alleen goed nieuws voor ons. Maar als Sparta uw hoofdmerk binnen uw elektrisch segment is, is dat ook bijzonder goed nieuws voor u als ondernemer. Want met uw keuze voor Sparta heeft u de hoogste kans om uw verkoop te verzilveren.

Meer dan 70% van uw klanten begint zijn zoektocht op het internet. Nu gebleken is dat bijna driekwart van deze zoeker bij Sparta informeert, biedt u dat enorm veel commerciële mogelijkheden. WUA verwoordt het zo 'Sparta.nl is met afstand de best bezochte website. 74% van oriënterende consumenten komt hier voor een elektrische fiets.' Uiteindelijk is de voorkeur voor Sparta meer dan een volle punt hoger dan de concurrentie.

Schaijk Populaire e-bike Sparta B1 verkrijgbaar bij Appelhof Schaijk

Populaire e-bike Sparta B1 verkrijgbaar bij Appelhof Schaijk

specialist in elektrische fietsen

SCHAIJK - Uit cijfers van onderzoeksbureau GfK Intomart blijkt dat Sparta opnieuw het best verkochte elektrische fietsmerk is. Het bedrijf is, sinds zij in1998 met de Sparta Pharos de elektrische fiets op de Nederlandse markt introduceerde, onafgebroken marktleider. Jan Appelhof Tweewielers in Schaijk is dealer van de Sparta e-bikes.

De e-bike wordt steeds populairder. Sparta verwacht in de loop van dit jaar de mijlpaal van maar liefst 500.000 verkochte elektrische systemen te passeren.

Bij Appelhof Tweewielers aan de Pastoor van Winkelstraat 110 in Schaijk staat een van de nieuwste paradepaardjes uit de Sparta e-bikecollectie te pronken, de Sparta B1 (foto).

De Sparta B1 is een populaire elektrische fiets uitgevoerd met zeven Shimano Nexus-versnellingen. "Een comfortabele fiets die geschikt is voor in de stad, maar ook om heerlijke lange fietstochten mee te maken, dankzij de standaard hoge actieradius", vertelt Jan Appelhof. "De zeer krachtige motor op de trapas biedt een natuurlijke ondersteuning en zorgt voor prettig rijgedrag dankzij de stabiele wegligging. De fiets heeft een LCD-display met bediening vanaf het stuur."

Derde generatie

Jan en zijn vrouw Sissi vormen de derde generatie Appelhofs in de fietsenzaak. "Mijn opa heeft meer dan honderd jaar geleden, vanaf de huidige locatie, de eerste fiets van Schaijk geleverd. Die was voor de zoon van burgemeester Hoefnagel", vertelt Jan, die de zaak 36 jaar geleden overnam van zijn vader.

Appelhof Tweewielers is sinds jaar en dag een begrip in de wijde regio. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door haar vakmanschap, persoonlijke service en ruime assortiment, waarin gerenommeerde merken als Sparta, Gazelle en Montego zijn vertegenwoordigd. De zaak is gespecialiseerd in elektrische fietsen.

Kijk voor meer informatie op www.appelhoftweewielers.nl of bel naar 0486-461392. 

 Sparta ION het beste en het meest comfortabel fietsen, uit onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door onderzoeksbureau SSI komt naar voren dat Sparta met maar liefst 35% veruit de hoogste merkenvoorkeur heeft. We zijn blij met het aanhoudende vertrouwen van de consument in onze elektrische producten. Het is een teken van erkenning van de rol die Sparta voor de elektrische fiets speelt

Sparta zorgde 10 jaar geleden met de introductie van de Sparta ION voor de definitieve doorbraak van de elektrische fiets in Nederland. Dit bleek, tot op de dag van vandaag, van groot belang voor de ontwikkeling van de fietsbranche

Openingstijden

klok icoon

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m donderdag   10.00 uur - 12.30 uur 
  13.30 uur - 17.30 uur
Vrijdag   10.00 uur - 12.30 uur 
13.30 uur - 17.30 uur
zaterdag 9.00 uur - 12.00 uur

speld logo

Adres

Past. van Winkelstraat 110Address web icon
5374 BL SCHAIJK
0486-461392